czy ktoś pracuje w Plus-ie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trzoch
    Classic
    • 2011
    • 20

Zamieszczone przez patrykL
    na pytanie jaki mam przywiezc unikaja odpowiedzi. co sadzicie?
    nie dziwię się :lol: - strona 27

"Informacja na temat stosowania INNYCH olejów niż te z ASO:

"Szanowny Panie,
    Zgodnie z informacjami, które posiadamy w Centrum, serwis może wykonać usługę na życzenie klienta wykorzystując olej dostarczony przez klienta.
    W takiej sytuacji partner serwisowy dokonuje oceny czy olej dostarczony przez klienta zgodny jest z normami VW oraz czy znajduje się w oryginalnym opakowaniu i jest w odpowiedniej ilości.
    W przypadku wątpliwości co do zgodności z Normami VW jak również wątpliwości co do zawartości dostarczonego opakowania Serwis może odmówić, ponieważ zalanie takim olejem może być w przyszłości przyczyną poważnych awarii silnika.
    W przypadku zastosowania oleju dostarczonego przez klienta wymagana jest czytelna adnotacja na zleceniu odnośnie ilości i nazwy oraz zgodności z normą VW zastosowanego oleju.
    itd.....

Z poważaniem

Małgorzata Grześkowiak
    Centrum Informacji Klienta Volkswagen
    Infolinia: 0-801 200 400 pn-pt 8:00 -20:00
    www.volkswagen.pl [email protected] "

Olej ma mieć odpowiednią normę VW, opakowanie oleju ma być zamknięte fabrycznie ( nie otwierane)...słyszałem, że wymyślają też by udokumentować zakup paragonem/fakturą itd... jak ja jezdziłem ze swoim olejem kiedyś do ASO to nie chcieli niczego jedynie sprawdzali normę VW.
    Ważne, by przed zlaniem oleju z silnika jasno określili się czy wlewają Twój dostarczony olej czy też nie. A nie, że zleją olej z silnika a potem powiedzą że olej dostarczony się nie nadaje bo... ponieważ... :diabelski_usmiech i muszą wlać SWÓJ w 100% oryginalny :wink:
    Mamy piękne drogi - gdyby nie te dziury
  • keneida
    Rider
    • 2010
    • 316

Potrzebuję dobrą umowe/cenę na telefon dla przedłużającej umowę firmy.
    Są tu jacyś plus-owicze?
    Wrocławskie spoty

Komentarz

Pracuję...